Most éppen itt áll: Főoldal → A Manutan cégről

A Manutan cégről


Termékeinket és szolgáltatásainkat olyan emberek számára kínáljuk, akik cégüket vagy bármilyen más munkahelyet szeretnének berendezni. Beszerzési szakemberek számára, de azoknak is, akik csupán egy-egy alkalommal szeretnék kiegészíteni irodájuk, műhelyük, raktáruk, telephelyük, gyártóüzemük berendezését. Szeretnénk a kedvenc beszállítójává válni, melyhez mindig visszatér.

Kínálatunk minőségi termékek legszélesebb körű termékskáláját tartalmazza, magas színvonalú szállítási szolgáltatások és kiszolgálás kíséretében.

Cégünk, a Manutan Kft. Magyarországon 2005 óta működik, cégcsoport szinten azonban közel 40 éves tapasztalatokkal rendelkezünk a piacon. Magyarország területén évente 3.000 vevőt szolgálunk ki. Saját modern logisztikai központunk van, kereskedelmi és marketing osztály valamint vevőszolgálat a megrendelések és kérések feldolgozására. Kiemelt vevőink az e-procurement szolgáltatások segítségével is vásárolhatnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy megszereztük az ISO 9001:2000 minőségi tanúsítványt.

A Manutan Európában
Cégünk a Manutan International holding része, mely jelenleg Európa 20 országában működik. Logisztikai központunkból látjuk el a magyar, szlovák és lengyel piacot is, ahová naponta több mint 700 küldeményt indítunk.

Miért válassza a Manutant?
Széleskörű kínálat, melyben több mint 20.000 termék szerepel, melyekkel berendezheti munkahelyét, gyártóüzemeit, hivatalokat, iskolákat vagy kórházakat.

A szállítás gyorsasága
A termékek nagy része megtalálható raktárunkban, és több mint 10.000 termék esetében már 2 munkanapon belül megkapja a kért árut.

Egyéni hozzáállás
Kiemelt vevőink számára állandó kedvezményt biztosítunk, kérdésére, kérésére legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha új munkahelyek, céges területek stb. berendezésének projektjén dolgozik.

Az áru minősége
Mivel biztosak vagyunk a termékeink minőségében, ezért 10 éves garanciát nyújtunk minden termékünkre, kivéve a fogyóeszközöket.

Plusz szolgáltatások
Külön kérésre kidolgozzuk új irodájának vagy raktárának 3D tervét, biztosítjuk az áru összeszerelését, avagy a kért terméket más termékkel helyettesítjük.