Most éppen itt áll: Főoldal → Kereskedelmi feltételek

Kereskedelmi feltételek


A MANUTAN bónuszprogram kereskedelmi szabályzata 2018. 08. 20-től

1.    A Bónuszprogramot a MANUTAN Kft. Ügyfelei, azaz az általa forgalmazott termékek és szolgáltatások vásárlói számára hoztuk létre. A bónuszprogram felhasználói tehát a megrendelő cégek ügyvezetői vagy  alkalmazottai. A Bónuszprogram jutalomajándékait a vevők a vásárlásokért cserébe kapják. Így azok közvetlenül arányosak azzal a forgalommal, amit a vásárló a Manutantól történő áru- és szolgáltatásvásárlással elér. A Bónuszprogram felhasználói a jutalomajándékokat a Bónuszpontokért cserébe kapják, melyeket a vásárlásaikért a Manutan jóváír számukra. A Manutan fenntartja magának azt a jogot, hogy a vásárlónak ne adjon bónuszpontokat olyan vásárlásért-tranzakcióért cserébe, mely valamilyen oknál fogva megszüntetésre került, avagy bármilyen oknál fogva az áru és szolgáltatás megvásárlásáért a vásárló nem fizette ki a vételárat.

2.   A bónuszpontokat a vásárló számára legkésőbb a bónuszprogramba történő bejelentkezés napjától számolják.

3.   A bónuszpontok értéke a közönséges vásárló számára mindig 1 pont minden általa megvalósított forgalom 1200 forintja után (kizárólag a már kifizetett számlák esetében). A key account menedzserhez tartozó ügyfelek számára a bónuszpontok értéke mindig 1 pont az általa megvalósított ÁFA nélküli forgalom minden egyes 2400 forintja után (kizárólag a már kifizetett számlák esetében). A Manutan fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassa a bónuszpontok értékét tekintettel a forgalomra.

4.   Egy felhasználó maximálisan a legdrágább jutalomajándék értékének megfelelő bónuszpontokat gyűjthet össze. Ezt követően nem lehet tovább halmozni a pontokat. A felhasználókat a Manutan felkéri arra, hogy a pontjaikért cserébe válasszanak a jutalomajándékok közül. Amennyiben ezt 30 napon belül nem teszi meg, a pontjait törlik a rendszerből.

5.   A www.azenmanutanom.com oldalon megtekinthetők a jutalomajándékok, és azok rövid leírása. A bónuszprogram felhasználója mindig a kapott pontjainak megfelelően választhat ajándékot. A Manutan fenntartja magának a jogot arra, hogy a Bónuszprogramba a saját megítélése alapján helyezzen be és iktasson ki ajándékokat, az ajándékok pillanatnyi elérhetősége stb. alapján.

6.  Az ajándékot a cég címére küldjük. A jutalomajándék megrendelése után a felhasználó értesítést kap a megrendelés elfogadásáról. A Manutan ajándékok kézbesítési ideje a megrendeléstől számított max. 3 hét.

7.   Amennyiben a MANUTAN a nagy érdeklődésre való tekintettel vagy a jutalomajándék pillanatnyi elérhetetlensége esetében nem tudja a megrendelt jutalomajándékot szállítani a vevőnek, fenntartja magának a jogot, hogy hasonló kategóriájú, tulajdonságú terméket küldjön helyette, vagy univerzális ajándékutalványokat a jutalomajándék ÁFA nélküli értékének megfelelően.

8.  Amennyiben a MANUTAN vásárló nem vásárol a MANUTANTÓL 4 hónapon át, a MANUTAN törli az ilyen felhasználó bónuszpontjait. Azaz, amennyiben az adott felhasználó bónuszkontóján több mint 4 hónapon nem tapasztalható mozgás a bónuszpontokat illetően, a Manutan azon felhasználók esetében is törli a pontjaikat, akik egy éven át nem használják kontójukat a felhasználói nevükkel és jelszavukkal történő bejelentkezéssel. Ha a felhasználó pontjait a fentebb feltüntetett okok miatt törlik, a felhasználó elveszíti ezen pontokhoz való jogosultságát.

9.  A vásárló jogosult preferált személy feltüntetésére (olyan személy, akinek a bónuszkontójához hozzáadják azokat a pontokat, melyeket az adott vásárló a vásárlásokért cserébe kap). Ellenkező esetben a pontokat mindig a megrendelésben feltüntetett személy bónuszkontójára kerülnek a pontok

10.  Abban az esetben, ha egy adott vásárlónak a Manutan utólagos pótteljesítést nyújt, az ilyen megrendelésekért cserébe nem jár bónuszpont.

11. A Manutan cég nem adja ki harmadik személyek számára a Bónuszprogramban részt vevő felhasználók személyes adatait, sem pedig a Bónuszprogram keretében megvalósított tranzakciók adatait. Ez kizárólag abban az esetben történhet meg, amennyiben ezt az a munkáltató kéri írásban, akinek nevében az alkalmazottja a Manutantól árut rendelt, ilyen esetben a Manutan megosztja vele a kért adatokat.

12. Amennyiben a felhasználó visszaküldi a Manutannak a jutalomajándékot, a felhasználó köteles megtéríteni a postai díjat 200 – 2500 Ft értékben az ajándék jellegétől függően. A felhasználó az ajándék átvételétől számított 14 napon belül felbonthatja a szerződést az okok feltüntetése nélkül. Ebben az esetben a felhasználó köteles a MANUTANNAK visszaküldeni a jutalomajándékot a szerződés felbontásáról szóló írásos értesítéssel együtt. Ezt követően a pontokat újra jóváírják a felhasználó bónuszkontóján.

13. A jutalomajándékokra (kivéve az élelmiszerek és azonnali fogyasztásra szánt anyagok) korlátozott, 2 éves garancia vonatkozik. A reklamált árut a felhasználó saját költségére visszaküldi a Manutannak, a Manutan pedig megfelelő időn belül rendezi a reklamációt.

14. A Manutan fenntartja magának azt a jogot, hogy bármikor módosítsa és megváltoztassa a Bónuszprogram kereskedelmi szabályzatát, valamint a bónuszpontok értékét is a forgalomhoz viszonyítva, avagy a jutalomajándékok pontértékét. A Manutan ezekről a módosításokról  előre tájékoztatja a Bónuszprogram felhasználóit a www.azenmanutanom.com oldalon. A Manutan fenntartja magának azt a jogot, hogy a Bónuszporgramot bármikor megszüntetheti, azzal, hogy 60 napos határidőt rendel el a jutalomajándékok igénylésére az eddig megszerzett pontokért cserébe.

Jelen Általános feltételek a 2018. 08. 20-től érvényes Bónuszprogram szabályzat helyébe lépnek, és 2018. 08. 20-jétől lépnek érvénybe.